Μαγνήτης πολέμου η Λάρισα και ο Βόλος

Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2019 15:47

Η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας σε ανακοίνωσή της σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως «τις τελευταίες μέρες επισκέφτηκε για μια ακόμη φορά την 110 Π.Μ. στη Λάρισα ο Ανώτατος Διοικητής Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης και διοικητής των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που εδρεύουν στην Ευρώπη Τοντ Γουόλτερς».

Η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, τον «στρατηγικό διάλογο με τις ΗΠΑ», την «εμβάθυνση» της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, τη μετατροπή της χώρας μας σε μια απέραντη Αμερικανονατοϊκή βάση από την Αλεξανδρούπολη ως την Σούδα».

 «Επί της ουσίας επικαιροποιείται η Αμερικανο-Νατοϊκή αναβάθμιση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, που το τελευταίο διάστημα βρίσκει την έκφρασή της στην αναβάθμιση των στρατοπέδων της ευρύτερης περιοχής μας (110 Π.Μ., Στεφανοβίκιο). Αποκρύπτεται πως με αυτόν τον τρόπο μετατρέπουν τη Λάρισα και τον Βόλο αλλά και όλη τη χώρα μας σε μαγνήτη πολέμου, που θα δεχθεί σοβαρά πλήγματα σε περίπτωση εμπλοκής, με τραγικές συνέπειες για τον λαό και την περιοχή μας. Οι πολίτες της Λάρισας με λύπη εντοπίζουν την απουσία αντίδρασης και τη σιωπή της Δημοτικής Αρχής αλλά και όλων των Αυτοδιοικητικών αρχόντων που αρνούνται έστω και να προβληματιστούν από τα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1