Αυτοψία σε έργα στη Σκιάθο

Από την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2020 15:28

ΒΟΛΟΣ
Αυτοψία στα έργα που υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Σκιάθο, πραγματοποίησε την Παρασκευή η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, συνοδευόμενη από τον δήμαρχο κ. Τζούμα, τον εντεταλμένο

σύμβουλο Βορείων Σποράδων κ. Ζλατούδη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Σκιάθου.
Η κ. Κολυνδρίνη αρχικά επισκέφθηκε τα έργα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Αναλυτικά επισκέφθηκε, το νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Σκιάθου, την περιοχή Ξάνεμος όπου έγιναν εργασίες βελτίωσης της οδού από το αεροδρόμιο μέχρι την παραλία, κτιριακές υποδομές και τον αύλειο χώρο παιδικού σταθμού όπου έγιναν παρεμβάσεις για τη βελτίωσή τους, την περιοχή Αγ. Τριάδα όπου έγιναν αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και παιδικής χαράς. Επίσης έχουν ολοκληρωθεί τα έργα, αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, βελτίωση και στέγαση του παλαιού γηπέδου μπάσκετ στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σκιάθου, διασύνδεση υδρευτικών γεωτρήσεων Σκιάθου με δεξαμενή νερού ύδρευσης, προμήθεια εξοπλισμού για το 2/θ ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου και για το τμήμα ένταξης Γυμνασίου Σκιάθου, η μελέτη έργων αντιπλημμυρικής προστασίας σε χειμάρρους της Σκιάθου, συντήρηση επαρχιακής οδού Σκιάθου-Κουκουναριών Α’ φάση.
Ακολούθως πραγματοποίησε αυτοψία στα εν εξελίξει έργα, μεταξύ αυτών, στην κατασκευή έργων διευθέτησης ρεμάτων Σκιάθου, στο γήπεδο μπάσκετ Σκιάθου, όπου έγινε προμήθεια νέου εξοπλισμού, στις εργασίες πεζοδρόμησης στο πλαίσιο του έργου συντήρηση οδού Σκιάθου-Κουκουναριών Β’ φάση, προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ και στις τεχνικές εργασίες στη Μ. Άμμο.
Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τις υπηρεσίες μας, τον Δήμο και τη ΔΕΥΑ Σκιάθου προχωρούμε στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών για το νησί. Είναι έργα χρήσιμα και ουσίας. Πρόκειται για έργα που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα και είναι αιτήματα της τοπικής κοινωνίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας
AMERIKANIKH GEORGIKH SXOLH
PERROTIS COLLEGE

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1