Συνεργασία Κολυνδρίνη με ΤΣ Ανάβρας

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2020 15:22

ΒΟΛΟΣ
Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ανάβρας, κ.κ. Κελάφας και Τσανής, όπου

συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την Τοπική Κοινότητα Ανάβρας.
Η κ. Κολυνδρίνη ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τοπικού Συμβουλίου για τα έργα που υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Ανάβρα, όπως την κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου στο πλαίσιο του έργου άμεσες επεμβάσεις για την αποκατάσταση ζημιών, συνολικού προϋπολογισμού 800.000,00 ευρώ, εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών σε όλο το οδικό δίκτυο από Μικροθήβες μέχρι Ανάβρα, προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ, τη μελέτη ΣΧΟΟΑΠ Κοινότητας Ανάβρας, προϋπολογισμού 132.827 ευρώ, κοπή χόρτων, καθαρισμός ρείθρων, παρεμβάσεις για τη συντήρηση του οδικού δικτύου, κ.λ.π.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, λόγω της καλής συνεργασίας που έχει όλα αυτά τα χρόνια η Περιφέρεια Θεσσαλίας με Τοπικά Συμβούλια και Δήμους και στο πλαίσιο των τακτικών επαφών της Αντιπεριφερειάρχη με ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο της Ανάβρας και αυτό θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια. Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Ανάβρας και από κοινού αναζητούμε λύσεις σε θέματα και ζητήματα που απασχολούν το χωριό. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας επιδιώκουμε τις συνεργασίες και μόνο μέσα από αυτές θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε έργα χρήσιμα προς όφελος των πολιτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1