Αυτοδίκαια η παράταση επιδομάτων κοινωνικής πρόνοιας

Ανακοίνωσε στην Καρδίτσα η Δόμνα Μιχαηλίδου

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2020 15:00

Τον Δήμο Καρδίτσας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο και το Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης επισκέφθηκε χθες η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου συνοδευόμενη από τον Διευθυντή του Γραφείου της κ. Γιάννη Σουλιώτη και κομματικά στελέχη.


Η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε αρωγός στην τεράστια προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας και τόνισε πως η κυβέρνηση κινείται από την πρώτη στιγμή για τη λήψη όλων των απολύτως αναγκαίων μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων.
Στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο Εργασίας ήδη αποφάσισε αυτοδίκαια ανανέωση όλων των επιδομάτων κοινωνικής πρόνοιας που δίνονται από τα Κέντρα Κοινότητας στο Νομό Καρδίτσας.
Παράλληλα, μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας ενισχύεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε ό,τι αφορά στα συσσίτια και τη φιλοξενία των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή έχουν μεγάλη ανάγκη.
Στη συνέχεια η κ. Μιχαηλίδου επισκέφθηκε πληγείσες κατοικίες στην Καρδίτσα όπου το πέρασμα του «Ιανού» άφησε στον δρόμο και οικογένειες!
Η Υπουργός Εργασίας συνομίλησε για αρκετή ώρα με πλημμυροπαθείς αλλά και με ανθρώπους των οποίων τα σπίτια έχουν γκρεμιστεί!
Τους καθησύχασε και τους διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα τους παράσχει άμεσα βοήθεια και στήριξη για να μπορέσουν να βγουν από το σημερινό αδιέξοδο.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1