Συνεταιριστική Θεσσαλίας: Μέτρα για τους πελάτες της στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2020 15:05

Μειώσεις επιτοκίων, μετάθεση δανειακών υποχρεώσεων και νέες πιστώσεις, αποφάσισε για τους πελάτες της στην Καρδίτσα η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας λόγω της θεομηνίας. Μάλιστα θύμα των πλημμυρών έπεσε και το υποκατάστημα που διατηρεί η τράπεζα στην πόλη. Η σχετική ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρει:


" Η μεγάλη θεομηνία που έπληξε την πόλη της Καρδίτσας έπληξε και το υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας (Νικηταρά 1 και Ηρ.Πολυτεχνείου). Τα συστήματα λειτουργίας γίνεται προσπάθεια να ανακάμψουν στο φυσικό χώρο του Καταστήματος. Μέχρι όμως να γίνει αυτό οι συνεταίροι και πελάτες της Τράπεζας μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω του e-banking. Για τις μεταφορές κεφαλαίων έχει ορισθεί όριο μέχρι το ποσό των 20.000 € χωρίς εγκρίσεις. Για όσους επιθυμούν να συναλλαχθούν με φυσική παρουσία μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας στα Τρίκαλα (Κονδύλη 61-63).
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας αναλαμβάνοντας και τη δική της ευθύνη για την ανάκαμψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και οικονομικής ζωής στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας αποφάσισε:
1. Την αυτόματη ανανέωση όλων των πιστωτικών ορίων ενήμερων και ρυθμισμένων επιχειρηματικών δανείων πελατών μέχρι 30/6/2021.
2. Μείωση των επιτοκίων των ενήμερων δανείων των επιχειρηματικών πελατών κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες (2%) από 1/9/2020 έως 30/6/2020.
3. Μετάθεση όλων των δανειακών υποχρεώσεων των ενήμερων επιχειρηματικών πελατών από 1/9/2020 για μετά την 30/6/2021.
4. Νέα πίστωση για όλους τους ενήμερους επιχειρηματικούς δανειακούς πελάτες χωρίς δικαιολογητικά έως 10.000 € με λήξη 30/8/2025 και επιτόκιο 4% (+ εισφορά του ν. 128 0,60%).
Με συνέργειες και κατανόηση πρέπει όλοι να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο για να επιστρέψει η επιχειρηματικότητα στην Ενότητα Καρδίτσας."

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass