Διανομή προϊόντων στην Ελασσόνα

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2020 17:45

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας ανακοινώνουν ότι σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ».


Ο Δήμος Ελασσόνας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), θα διανείμει στους δικαιούχους τα ακόλουθα προϊόντα: κοτόπουλο, χοιρινό κρέας, γραβιέρα, φέτα, αλεύρι, ελαιόλαδο, ζάχαρη, κριθαράκι μέτριο, μαρμελάδα, μέλι ανθέων, πελτές ντομάτας, ρύζι, φακές, φασόλια, φρυγανιές, σαμπουάν, οδοντόκρεμα, σαπούνι πλάκα, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, ανάλογα με τον αριθμό μελών των ωφελουμένων οικογενειών.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (απαιτείται γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής που είναι ο χώρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας στις παλιές εργατικές κατοικίες, πρέπει να προσέλθουν τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα τους υποδεχθεί από τον Δήμο Ελασσόνας μέσω τηλεφωνήματος και μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει.
Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί αυστηρά ως εξής στους ωφελούμενους που κατοικούν στις κάτωθι κοινότητες
-09.00 π.μ - 10.30 π.μ.:
Αμούρι, Αμπέλια Βερδικούσιας, Ανάληψη, Βερδικούσια, Βλαχογιάννι, Δομένικο, Μαγούλα, Μεγ. Ελευθεροχώρι, Μεσοχώρι, Παλαιόκαστρο, Πραιτώρι, Συκέα.
-10.30 π.μ - 12.00 μ.:
Αγιονέρι, Αθηνα, Ακρη, Αργυροπούλι, Βαλανίδα, Γεράνεια, Γιαννωτά, Ευαγγελισμός, Κεφαλόβρυσο, Κλεισούρα, Κοζάνη, Κρανέα, Λάρισα, Λουτρό, Φαλάνη.
- 12.00 μ. - 1.00 μ.μ.:
Αετοράχη, Αζωρος, Ασπρόχωμα, Γαλανόβρυση, Δολίχη, Δρυμός, Καλλιθέα, Καλύβια, Καρυά, Κοκκινοπηλός.
-1.00 μ.μ - 2.00 μ.μ.:
Λιβάδι, Λόφος, Λυκούδι, Μηλέα, Μικρ. Ελευθεροχώρι, Ολυμπιάδα, Πύθιο, Σαραντάπορο, Στεφανόβουνο, Συκαμινέα, Τσαπουρνιά.
-2 μ.μ - 4.30 μ.μ.:
Ελασσόνα, Τσαριτσάνη.
Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο ΤΕΒΑ και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κα Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα: 24930-25440 και 6945-591.722.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1