Διάρρηξη και φθορές στην παιδική κατασκήνωση Νεράιδας Λίμνης Πλαστήρα

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2021 17:22

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας)
Δεν φθάνουν τα προβλήματα από τον «Ιανό» και τις κατολισθήσεις στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, έγινε και διάρρηξη με φθορές που προκάλεσαν άγνωστοι στον χώρο της παιδικής εξοχής κατασκήνωσης Νεράιδας του Δήμου λίμνης Πλαστήρα.


Ειδικότερα, κατά την καθιερωμένη εποπτεία του χώρου από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Τσιαμαντά και τον πρόεδρο των Κατασκηνώσεων κ. Στεργιόπουλο, διαπιστώθηκε διάρρηξη με μικρές υλικές καταστροφές.
Οι φθορές αφορούσαν τον αυλόγυρο περιμετρικά της κατασκήνωσης και τις κτιριακές εγκαταστάσεις του αρχηγείου και του ξενώνα.
Κλήθηκε η Αστυνομία της περιοχής ως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις και ο Δήμος προχωρά άμεσα στην αποκατάσταση των φθορών και την επισκευή των ζημιών.
«Είναι απορίας άξιον βέβαια - επισημαίνει ο Δήμος σε σχετική ανακοίνωσή του - γιατί έγινε ο βανδαλισμός, χωρίς να κλαπεί εξοπλισμός και άλλα αντικείμενα που ήταν εκεί. Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα καταδικάζει τις πράξεις βανδαλισμού και απαιτεί τον σεβασμό στον χώρο της κατασκήνωσης ο οποίος προσφέρει δωρεάν ψυχαγωγία, εκπαίδευση και το αίσθημα του κοινοτισμού στους κατασκηνωτές κάθε καλοκαίρι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1