ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ, ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ

Ταΐστρες για αδέσποτα ζώα στον Δήμο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2017 15:37

Με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Κιλελέρ, κ. Σ. Σωτηρίου και την ενεργή συμμετοχή του αντιδημάρχου Δ.Ε. Αρμενίου – Κιλελέρ κ. Β. Βισβίκη, του δημοτικού συμβούλου κ. Γ. Καρυούδη και της προέδρου της ΤΚ Γλαύκης κ. Σ. Μπατρακούλη, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη

συνάντηση στο δημαρχείο Κιλελέρ, στη Νίκαια, με θέμα τα αδέσποτα ζώα που υπάρχουν στους διάφορους οικισμούς.
Στο πλαίσιό της συστήθηκε πενταμελής επιτροπή, η οποία έχει ως έργο την εξεύρεση λύσεων στο θέμα των αδέσποτων ζώων. Η επιτροπή απαρτίζεται από τον αντιδήμαρχο ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ κ. Β. Βισβίκη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γ. Καρυούδη, τον κτηνίατρο κ. Αθ. Παπαποστόλου, και τα μέλη της φιλοζωικής animal κ. Μ. Τριχιά και κ. Αν. Τσαγκάρη.
Οι πρώτες ενέργειές τους ήταν να τοποθετηθούν περιμετρικά των οικισμών ταΐστρες και ποτίστρες για τα αδέσποτα ζώα, με στόχο αυτά να φύγουν από το κέντρο. Πιλοτικά τοποθετήθηκαν σε δύο σημεία στη Νίκαια, στους Αγίους Αναργύρους και στο Ομορφοχώρι, ενώ θα συνεχιστεί η τοποθέτηση νέων και σε άλλους οικισμούς, όπου υπάρχουν αδέσποτα.
Η αντιδημαρχία Καθαριότητας είναι επιφορτισμένη για την παρακολούθηση του όλου εγχειρήματος, το οποίο αποτελεί ένα πρώτο σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση του ζητήματος των αδέσποτων.
Ο κ. Σ. Σωτηρίου κάνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους να ταΐζουν τα ζώα στα συγκεκριμένα σημεία. Η επιτροπή θα επεξεργαστεί και άλλες προτάσεις που θα έχουν σαν στόχο την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass