Εγγραφές για την κατασκήνωση της Αγίας Παρασκευής Στομίου

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2018 15:48

Από τον Δήμο Αγιάς ανακοινώθηκε ότι κατά τη φετινή θερινή περίοδο θα λειτουργήσει στην παραλία του Στομίου η παιδική κατασκήνωση της Αγίας Παρασκευής, όπου θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας 6 – 16 ετών που θα κάνουν σχετική αίτηση προς τον Δήμο Αγιάς ως τις 30 Ιουνίου.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι τρεις: Α΄ (7/8 – 16/8), Β΄ (17/8 – 26/8) και Γ΄ (27/8 – 5/9).

Για την εγγραφή απαιτείται αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα προς τον Δήμο, στην οποία να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το φύλο, η ηλικία του παιδιού, ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι), και βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα και ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Οι αιτήσεις θα διαβιβάζονται ατομικά, με φαξ στο 24940-23783, με email στο info@dimosagias.gr, από σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου ως το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Το ποσό συμμετοχής καθορίζεται στα 30 ευρώ για τους κατασκηνωτές. Τα παιδιά πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, καθώς και των οικογενειών που ο ένας εκ των δύο γονέων είναι άνεργος, δεν θα καταβάλουν συμμετοχή. Η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται μόνο κατά την προσέλευση στον χώρο της γραμματείας της κατασκήνωσης.

Πληροφορίες στο 24943-50100 (κ. Νικολίτσας Βάιος). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας παραλαβής των αιτήσεων. Εκπρόθεσμες αιτήσεις και με ελλιπή δικαιολογητικά θα απορρίπτονται.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass