Σοβαρά 21χρονη μετά από πτώση στο κενό

Ακάλυπτα φρεάτια - επικίνδυνες παγίδες σε ημιτελή κατασκευή μεταξύ των δύο σταδίων

Δημοσίευση: 05 Νοε 2018 22:30
Τα ακάλυπτα φρεάτια της ημιτελούς και εγκαταλειμμένης κτιριακής κατασκευής ανάμεσα στα δύο γήπεδα μπορούν να μετατραπούν σε «παγίδες θανάτου» αν δεν ληφθούν μέτρα προστασίας Τα ακάλυπτα φρεάτια της ημιτελούς και εγκαταλειμμένης κτιριακής κατασκευής ανάμεσα στα δύο γήπεδα μπορούν να μετατραπούν σε «παγίδες θανάτου» αν δεν ληφθούν μέτρα προστασίας

Σοβαρά τραυματισμένη στη σπονδυλική στήλη -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών- νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, 21χρονη από τη Χαλκιδική.

Η 21χρονη – μέλος χορευτικού συγκροτήματος, βρέθηκε στη Λάρισα στο πλαίσιο πανελλαδικού φεστιβάλ χορού Ποντίων και τραυματίσθηκε σοβαρά όταν από ακάλυπτο φρεάτιο βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από ύψος 4 μέτρων στο υπόγειο ημιτελούς κατασκευής κτιρίου, μεταξύ των δύο σταδίων, του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Νεάπολη και του γηπέδου AEL FC ARENA.

Κτιριακές υποδομές που είχαν ξεκινήσει παράλληλα με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΛ και προορίζονταν για εμπορικό κέντρο αλλά παρέμειναν ημιτελείς. Το σημαντικότερο ωστόσο, αφορά στο γεγονός ότι η ημιτελής και εγκαταλελειμμένη σήμερα κατασκευή δεν έχει επαρκή μέτρα προστασίας (περίφραξη κ.λπ.) ή κάποια προειδοποιητική σήμανση για την επικινδυνότητα.

Η 21χρονη – μέλος χορευτικού συλλόγου της Χαλκιδικής όπως και χιλιάδες χορευτές και μέλη ποντιακών συλλόγων βρέθηκαν προχθές στη Λάρισα στο πλαίσιο του πανελλαδικού χορευτικού φεστιβάλ. Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η 21χρονη -σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες- επέστρεφε στον χώρο του φεστιβάλ από το σταθμευμένο αυτοκίνητό της έξω από το γήπεδο. Άγνωστο γιατί, η 21χρονη μαζί με φίλη της βρέθηκε να περπατά στον χώρο της ημιτελούς κατασκευής -κατά μια εκτίμηση για να συντομεύσει την απόσταση- αγνοώντας τον κίνδυνο αφού στο κτίριο δεν υπάρχει επαρκής περίφραξη, παρά μόνο κατά μήκος της οδού Καρδίτσης.

Έτσι ενώ βάδιζε, λόγω του σκότους δεν αντιλήφθηκε το ακάλυπτο φρεάτιο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και να πέσει στο υπόγειο του κτιρίου από ύψος 4 μέτρων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να χτυπήσει στη σπονδυλική της στήλη. Η φίλη της ενημέρωσε τους διοργανωτές και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας που την ανέσυραν από το υπόγειο ενώ ασθενοφόρο τη μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.

Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας ενώ σύμφωνα με νεότερες, χθεσινές, ιατρικές εκτιμήσεις η υγεία της 21χρονης -που απέφυγε τα χειρότερα- δεν διατρέχει κίνδυνο.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass