Η Λάρισα αποκτά Village Cinemas

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2018 15:01

Τα Village Cinemas της Λάρισας ξεκινούν τις προβολές τους σήμερα Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου, στο νέο Εμπορικό Κέντρο Fashion City Outlet. Συνεχίζοντας τις καινοτόμες επενδύσεις και στοχεύοντας στη συνολική αναβάθμιση της κινηματογραφικής εμπειρίας στην Ελλάδα, η Village ανακοίνωσε τη λειτουργία Village Cinemas στη Λάρισα.

Από σήμερα Πέμπτη τα Village Cinemas της Λάρισας θα λειτουργούν στο νέο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, Fashion City Outlet και αποτελούνται συνολικά από τρεις αίθουσες σύγχρονης τεχνολογίας και διακόσμησης, με τη μεγαλύτερη οθόνη της πόλης, καθώς και με συνολική φουτουριστική αισθητική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Η ποιοτική υπεροχή των προβολών σε όλα τα Village Cinemas της Ελλάδας απαντάται και στα Village Cinemas της Λάρισας, μαζί φυσικά με τις καλύτερες κινηματογραφικές γεύσεις των προϊόντων του κυλικείου.

Από σήμερα θα προβάλλονται οι ταινίες: Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ, Αιγαίο SOS, Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης, Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια, Ο Μικροπόδαρος, Ο Γκρινιάρης.

Τo Burn the Stage: The Movie, το διασημότερο boyband K-pop συγκρότημα, οι Νοτιοκορεάτες BTS, χαρίζουν στους fans τους ματιές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα γίνει σήμερα και στις 18 Νοεμβρίου, ταυτόχρονα με όλο τον κόσμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass