Βασίλης Μίχος: Μία ακόμη χαμένη ευκαιρία για τη Λάρισα

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2018 16:03

Παρέμβαση για την προχθεσινή σύσκεψη του ΚΙΝΑΛ, έκανε χθες και ο γνωστός Λαρισαίος μηχανικός Βασ. Μίχος, που αναφέρει σχετικά:

"Η απόφαση του ΚΙΝΑΛ για στήριξη Καλογιάννη οδηγεί σε μία πολωτική προεκλογική περίοδο που προοιωνίζει μία ακόμη πιο πολωτική, αλλά και αδιέξοδη, νέα τετραετία. Είναι ακριβώς αυτό που δεν χρειάζεται μία χειμαζόμενη πόλη, για την οποία η σύμπνοια όλων των φορέων της με προεξάρχον ένα ενωμένο δημοτικό συμβούλιο αποτελεί προϋπόθεση για την ανάκαμψή της.

Από χρόνια παρακολουθούμε τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας (όχι μόνο στη χώρα μας) που δεν μετέχει, που παρακμάζει, που αποδομείται. Τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας που νομοτελειακά γεννά τέρατα: την τυφλή βία, τις ολοκληρωτικές αντιλήψεις, τους άβουλους υπηκόους. Προφανώς και δεν ευθύνεται η τοπική αυτοδιοίκηση για την εμφάνιση αυτών των φαινομένων. Μπορεί όμως να λειτουργήσει σαν ανάχωμα, να τα περιορίσει, έως και να τα ακυρώσει.

Σ’ αυτή τη βαθύτατα πολιτική και επείγουσα αποστολή της αυτοδιοίκησης, φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ εκτιμά ότι δεν χρειάζονται οι διακριτές πολιτικές που ο κοινωνικός χώρος που εκπροσωπεί μπορεί να αναπτύξει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Τι κρίμα. Άλλη μία χαμένη ευκαιρία για τη Λάρισα".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea
FRACASSO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1