Ξεδιψούν 3.500 στρέμματα στο Καστρί Αγιάς

Ο ΚΩΝ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2019 15:22

«Νέες συνθήκες για την αγροτική παραγωγή στη Θεσσαλία δημιουργούν τα μεγάλα αρδευτικά έργα της Περιφέρειας», αναφέρει δελτίο Τύπου της περιφέρειας, καθώς «από τη λιμνοδεξαμενή στο Καστρί του Δήμου Αγιάς αρδεύονται χωρίς κόστος 3.500 στρέμματα.

«Είμαστε περήφανοι που παραδίδουμε στους ανθρώπους της παραγωγής μεγάλα περιβαλλοντικά έργα που προσφέρουν στην κοινωνία» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Λιμνοδεξαμενή στο Καστρί Αγιάς. Το έργο της Λιμνοδεξαμένης στο Καστρί είναι προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει ταμιευτήρα με δυνατότητα αποθήκευσης 900.000 κυβικών μέτρων νερού.

«Είσαι ο Περιφερειάρχης των έργων. Περιφερειάρχης των πράξεων και όχι των λόγων. Τα λόγια είναι για εκείνους που κάθονται στα καφενεία. Τα έργα είναι εδώ, φανερά» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνείου Δημήτρης Τσιούρης υποδεχόμενος τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

«Δημιουργούμε συνθήκες πραγματικής ανάπτυξης. Έργο με έργο κάνουμε το όραμα πράξη για μια ισχυρή Θεσσαλία. Με την υλοποίηση της κατασκευής της λιμνοδεξαμένης στο Καστρί Αγιάς προστατεύουμε το περιβάλλον, καθώς συνεισφέρουμε στην εξοικονόμηση υδάτινων πόρων, αλλά και στην άνοδο του υδροφόρου ορίζοντα. Συμβάλλουμε στην πράξη στην ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας με μείωση του κόστους παραγωγής. Πιστεύουμε ότι η αγροτική οικονομία είναι ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Αλλάζουμε τα δεδομένα δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους της παραγωγής για νέες καλλιέργειες» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός.

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας στην επίσκεψή του στη Λιμνοδεξαμενή Καστρίου συνόδευαν οι αντιπεριφερειάρχες Ν. Λιούπας και Απ. Μπίλλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας Βάνα Κυρλόγλου, Γρ. Βλαχάκης, Αφρ. Ντιζέ, Στ. Σκρέττα, Σ. Μίγα, Μ. Γιαννακού – Λαζαρίδη, Απ. Γούλας και Αθ. Ρέτζιος, ο δήμαρχος Αγιάς Αντ. Γκουντάρας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστρίου Ν. Κολοβός, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνείου Δ. Τσιούρης, ο ταμίας του ΤΟΕΒ Πηνείου Χ. Σουλιώτης, ο πρ. πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού και δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ Μ. Αραμπατζής, καθώς και αγρότες της περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass