«Το πρόγραμμά μας για την Καλλιπεύκη»

Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 15:34

Tο «ψηλότερο χωριό του Δήμου Τεμπών», την Καλλιπεύκη, επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, με τους συνεργάτες και υποψηφίους του συνδυασμού του.

Ο κ. Μανώλης, σε γνωστό καφενείο του χωριού, ανακοίνωσε το πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων για την Καλλιπεύκη, όπως την ένταξη του δρόμου Καλλιπεύκης – Κρανιάς, την αγροτική οδοποιία, τον εξηλεκτρισμό και την επέκταση του δικτύου άρδευσης, την ανόρυξη αρδευτικής γεώτρησης, την εσωτερική οδοποιία, την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό, τη λειτουργία της υδρευτικής δεξαμενής, τον επανακαθορισμό των τελών ύδρευσης και τον καθαρισμό των χαντακιών για την απορροή των βρόχινων νερών στον δρόμο Γόννοι – Καλλιπεύκη, τα οποία επί μία 10ετία δεν έχουν καθαρισθεί και σε περίπτωση βροχόπτωσης δημιουργούνται επικίνδυνες καταστάσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων με κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος.

Τέλος ζήτησε από τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια και να δώσουν την ευκαιρία στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» να πραγματοποιήσει το πρόγραμμά του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1