«Εξυπνος» και φιλικός στον πολίτη ο Δήμος Κιλελέρ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 16:12
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Θαν. Νασιακόπουλου με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Θαν. Νασιακόπουλου με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου

Νέες, τεχνολογικά προηγμένες, Υπηρεσίες για τους δημότες του πρόκειται να προσφέρει ο Δήμος Κιλελέρ υιοθετώντας τεχνογνωσία από τον πρωτοπόρο πανελλαδικά σε θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Δήμο Τρικκαίων.

Ανάμεσα στις Υπηρεσίες αυτές προβλέπεται να είναι και η παροχή της δυνατότητας στους πολίτες να υποβάλλουν τηλεφωνικά, μέσω email ή και μέσω κινητού τηλεφώνου προτάσεις, επισημάνσεις, αιτήματα ή και παράπονα στον Δήμο.

Τα θέματα θα καταχωρούνται σε ενιαία βάση δεδομένων και θα αποστέλλονται στο ανάλογο τμήμα του Δήμου, ενώ την πορεία κάθε αιτήματος θα παρακολουθούν ηλεκτρονικά τόσο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος όσο και ο δήμαρχος.

«Είχα σήμερα τη δυνατότητα να ταξιδέψω στο… μέλλον, να επισκεφθώ το ηλεκτρονικό «στρατηγείο» του πρωτοπόρου Δήμου Τρικκαίων με τον καλό φίλο και εξαιρετικό δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος με ενημέρωσε και αποδέχτηκε με χαρά την πρότασή μου να παρέχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία στον Δήμο Κιλελέρ», επισήμανε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος.

«Στον Δήμο Κιλελέρ – υπογράμμισε ο κ. Αθ. Νασιακόπουλος– πετύχαμε ήδη πολύ καλά αποτελέσματα στην εξυπηρέτηση του δημότη. Σε αρμονική συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια και τους εργαζόμενους, αντιμετωπίσαμε δυσλειτουργίες, αναδιοργανώσαμε και αναδιατάξαμε τις Υπηρεσίες, εφαρμόσαμε μια πολιτοκεντρική αντίληψη στη λειτουργία του Δήμου. Επιπρόσθετα, νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του και πλέον έχουμε την οικονομική δυνατότητα να περάσουμε με σίγουρα βήματα στη νέα εποχή.

Ιδέες και εφαρμογές υπάρχουν πολλές, η βούληση από την πλευρά μας είναι δεδομένη, στόχος μας είναι να επιλέξουμε τις πιο χρήσιμες και λειτουργικές εφαρμογές ώστε να καταστήσουμε τον Δήμο Κιλελέρ ακόμη πιο φιλικό στον πολίτη.

Παράλληλα, αναμένεται να συμβάλουν στη διαφάνεια, που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της πολιτικής μας, στην επίτευξη οικονομιών κλίμακας αλλά και στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δήμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1