Αδυναμία άρδευσης λόγω βλάβης σε δίκτυα ΔΕΔΔΗΕ

* ΣΕ ΚΙΛΕΛΕΡ, ΦΑΡΣΑΛΑ, ΑΓΙΑ * ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Μεγάλες ζημιές στα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ, που έχουν προκληθεί μετά τις πλημύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου και δεν έχουν αποκατασταθεί, δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στους αγρότες, ειδικά στις περιοχές του Κιλελέρ, των Φαρσάλων και της Αγιάς.

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιο Μάνο, στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στην Αθήνα, όπου του επισήμανε το πρόβλημα και ζήτησε να επισπευτούν οι εργασίες αποκατάστασης των δικτύων και συγκεκριμένα, να τοποθετηθεί επιπλέον συνεργείο αποκατάστασης των ζημιών που αφορά μετασχηματιστές, είτε πεσμένες ασφάλειες είτε κατεστραμμένα δίκτυα, καθώς οι αγρότες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα για να ποτίσουν τα χωράφια τους.
Ο κ. Μάνος δεσμεύτηκε και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αποστολή συνεργείου από την Αλεξανδρούπολη που θα επιταχύνει την αποκατάσταση των βλαβών.
Στη συνέχεια, ο κ. Καπετάνος έθεσε το θέμα της αναβάθμισης του Σταθμού στο Μακρυχώρι, που θα υποβοηθήσει τα Τέμπη και την Αγιά στο να μην υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση, γεγονός που, όπως τόνισε, η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ προχωράει κανονικά με ορίζοντα υλοποίησης την τριετία.
Επίσης, έγινε αναφορά στο θέμα του δικτύου στη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας, όπου δεκάδες επιχειρήσεις έχουν ανάγκη εξοικονόμησης ρεύματος για τη συνέχιση της λειτουργίας τους.
Τέλος, ο Λαρισαίος πολιτικός έθεσε το θέμα της μετεγκατάστασης φωτοβολταϊκών που έχουν βυθιστεί κάτω από το νερό, ειδικά στην περιοχή της Κάρλας, με τη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να δείχνει κατανόηση στην επίλυση του θέματος αυτού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass