«Θέλουμε τους αγρότες μας ενημερωμένους και ισχυρούς»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ Θ. ΜΟΥΣΙΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΜΕΝΙΟ

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2019 16:42

«Στη σημερινή εποχή η ενημέρωση είναι δύναμη για εκείνον που έχει πρόσβαση στην κατάλληλη πληροφορία, τον σωστό χρόνο.

Αυτό στοχεύουμε να κάνουμε με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Δήμου Κιλελέρ, να τους ισχυροποιήσουμε προσφέροντας τη δυνατότητα να είναι πάντοτε άρτια ενημερωμένοι για τις προκλήσεις της ΚΑΠ, τους διαθέσιμους πόρους και τα προγράμματα που μπορούν να εκμεταλλευτούν για την ενίσχυση των εκμεταλλεύσεών τους».

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Μούσιος, σε μεγάλη συγκέντρωση στο Αρμένιο, παρουσιάζοντας το σχέδιο του συνδυασμού του, «Ενωμένο Κιλελέρ», για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Δήμου.

Ο κ. Μούσιος σημείωσε ότι «τα τελευταία πέντε χρόνια οι παραγωγοί του Δήμου έμειναν κυριολεκτικά στο σκοτάδι, όσον αφορά στις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν και «έτρεξαν» στον πρωτογενή τομέα» και όσον αφορά στο πρόγραμμα του συνδυασμού ανάφερε ότι περιλαμβάνει: «Λειτουργία ειδικού αγροτικού γραφείου στον Δήμο, για ενημέρωση των παραγωγών σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, τις εξελίξεις στις καλλιέργειες και την κίνηση των αγροτικών εμπορευμάτων στις διεθνείς αγορές.

Εγκατάσταση μετεωρολογικών σταθμών στις έδρες των πέντε Δημοτικών Ενοτήτων.

Παρεμβάσεις, κάθε χρόνο, στην αγροτική οδοποιία. Καθαρισμό και διάνοιξη σε κεντρικούς άξονες και επισκευές σε συνεννόηση με τα τοπικά συμβούλια όπου χρειάζεται».

Ο Θανάσης Μούσιος υπήρξε αιχμηρός με την απερχόμενη δημοτική αρχή σημειώνοντας πως «έχουν φθάσει ορισμένοι σε σημείο να υπόσχονται μέχρι και διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών προς τον Δήμο για ψηφοθηρικούς λόγους. Όσοι κοροϊδεύουν τον κόσμο θα κριθούν αναλόγως. Για ένα να είστε σίγουροι, στις 26 Μαΐου ο Δήμος Κιλελέρ αλλάζει σελίδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1