Αυλαία με "Αλογόμυγα" στο "Πάρκο των Ευχών"

ΜΟΥΣΙΚΟ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 07 Ιαν 2020 15:28

Αυλαία στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις στο "Πάρκο των Ευχών", με ένα ενδιαφέρον μουσικο-χορευτικό δρώμενο της ερασιτεχνικής ομάδας "Αλογόμυγα".

Πιο συγκεκριμένα:

Η χθεσινή ήταν η τελευταία μέρα λειτουργίας του Πάρκου κι έτσι μικροί και μεγάλοι, με "σύμμαχο" τον ήλιο και παρά το τσουχτερό κρύο, δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μια τελευταία δόση Χριστουγέννων και εορτών.

Όπως άλλωστε, είναι ο στόχος του θεματικού πάρκου, οι διοργανωτές του οποίου προσδοκούν να μπει στον χάρτη των τουριστικών προορισμών για τα Χριστούγεννα, πράγμα που -αν μη τι άλλο- δίνει ώθηση και στην τοπική οικονομία, τόσο σε επίπεδο νομού όσο και περιφέρειας.

Χθες, στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων, η ερασιτεχνική καλλιτεχνική ομάδα "Αλογόμυγα" παρουσίασε μουσικο-θεατρικό δρώμενο με αφήγηση παραδοσιακών παραμυθιών, με στόχο να καταδείξει την αλλοτρίωση που χαρακτηρίζει τις ανθρώπινες σχέσεις, κυρίως μέσα στην οικογένεια -αλλά και όχι μόνο- που ενισχύεται από την ανεξέλεγκτη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας.

Από την παράσταση, βέβαια, δεν έλειπαν και οι μικροί καλικάτζαροι, που πιστοί στο πνεύμα της ημέρας, έδωσαν έναν παιχνιδιάρικο τόνο. Στο τέλος, τα μέλη της ομάδας δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass