Με μια ζεστή κούπα σοκολάτας έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΟΥΠΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2020 20:33

Με τον χθεσινό βροχερό καιρό μια κούπα ζεστό τσάι ή σοκολάτα ήταν ό,τι πρέπει για τους Λαρισαίους, που βρέθηκαν στην πλατεία Ταχυδρομείου για να στηρίξουν τη δράση του Συλλόγου για την επανένταξη «Διέξοδος», που διέθετε σε συμβολική τιμή κούπες

που φιλοτέχνησαν έγκλειστοι εκπαιδευόμενοι του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας. Οι μαθητές των ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ γέμιζαν τις κούπες που αγόραζε ο κόσμος δωρεάν με ζεστό ρόφημα, προσφέροντας και κεράσματα, που είχε ετοιμάσει το Τμήμα Ζαχαροπλαστικής, ενώ προσφερόταν και ρακόμελο. Τα έσοδα από τις «κούπες αγάπης» θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση άπορων πρώην εξαρτημένων και αποφυλακισμένων που βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης.
Η δράση με τίτλο «Ας ζεσταθούμε με κούπες αγάπης» επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ώστε οι διοργανωτές φορείς αλλά και οι πολίτες που βρέθηκαν εκεί να στείλουν το δικό τους ιδιαίτερο μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.
Παράλληλα, τα μέλη της ‘’Διεξόδου’’, όσο και του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας ενημέρωναν τους πολίτες για τους σκοπούς και τις δραστηριότητές τους και διένειμαν και ενημερωτικά φυλλάδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass