Απολύμανση δημοτικών κτιρίων στον Δήμο Τεμπών

Με ευθύνη του αντιδημάρχου Γ. Νικολάου

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2020 16:30

Με εντολή του δημάρχου κ. Γιώργου Μανώλη, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, ο Δήμος Τεμπών πραγματοποίησε απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια, σ΄ όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Πιο συγκεκριμένα:

Έγιναν απολυμάνσεις από ειδικό πιστοποιημένο συνεργείο στα πρώην δημαρχεία, κοινοτικά καταστήματα, ΚΕΠ, Περιφερειακά και Αγροτικά Ιατρεία, απορριμματοφόρα, λοιπά οχήματα κλπ., υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Γιώργου Νικολάου και την επιστασία των αντιδημάρχων Δημοτικών Ενοτήτων, Μακρυχωρίου με τον Νίκο Μητσογιάννη, Γόννων με τον Αθανάσιο Καραναστάση, Κάτω Ολύμπου με τον Κώστα Ζαρδούκα και Νέσσωνος με τον Παναγιώτη Γκατζόγια.

Να σημειωθεί, επίσης ότι ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, σε σχετική δήλωσή του τονίζει: «Γίνεται συνεχής παρακολούθηση των μέτρων προστασίας ώστε να μην παρουσιαστεί καμία παρέκκλιση. Ο Δήμος Τεμπών θα συνεχίσει να ενημερώνει έγκαιρα τους δημότες του για κάθε προληπτικό μέτρο που θα λαμβάνει για την προστασία της υγείας του κοινωνικού συνόλου και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή τους».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1