«Αυθαίρετες παρεμβάσεις στο Κοιμητήριο Αμπελώνα»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΑ ΤΣΑΚΝΑΚΗ-ΜΑΛΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2020 16:00

Καταγγελία για την κατασκευή οστεοφυλακίων στο δημοτικό κοιμητήριο Αμπελώνα κάνει η πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελώνα κ. Βούλα Τσακνάκη- Μαλάκου. Η καταγγελία γίνεται μετά από σχετική ενημέρωση που είχε η ίδια από συνδημότες της.

Στη συνέχεια, η κ. Τσακνάκη επισκέφθηκε το Κοιμητήριο, όπου όπως η ίδια υποστηρίζει, διαπίστωσε πως πραγματοποιούνταν εργασίες κατασκευής οστεοφυλακίων, χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη άδεια από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Αυτή τη στιγμή έχουν ήδη κατασκευαστεί δύο οστεοφυλάκια με έξοδα δημοτών. Η πρόεδρος της Κοινότητας Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου μιλώντας στην «Ε» τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να σταματήσουν γιατί έτσι θα υπάρξει μια άναρχη εικόνα του Κοιμητηρίου.

Και συνεχίζει στη δήλωσή της: «Κατανοούμε την κίνηση αυτή από τους συνδημότες μας, δεδομένου ότι στο Κοιμητήριο παρατηρείται έλλειψη χώρου φύλαξης οστών και προς ένδειξη σεβασμού στους θανόντες αναγκάζονται να καταφύγουν στη λύση αυτή.

Επομένως η ανάγκη εξεύρεσης χώρου από τον Δήμο με κατασκευή οστεοφυλακίων περιμετρικά του χώρου και συντονισμένα, αλλά και η γενικότερη περιποίηση του χώρου, είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένα, προκειμένου να πετύχουμε τον ευπρεπισμό του Κοιμητηρίου μας.

Από την πλευρά μας, ως Τοπικό Συμβούλιο, το έχουμε συμπεριλάβει στα θέματα ημερήσιας διάταξης του επόμενου συμβουλίου μας, όπως επίσης έχουμε ενημερώσει ήδη την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου κι ελπίζουμε να λυθεί άμεσα.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη σεβασμού σε ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1