Ομαλή η κίνηση στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου

* ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΙΑΤΡΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ * ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ι. ΚΟΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2020 20:08

Κανονικά λειτουργεί μέχρι τώρα το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου με τη διευθύντρια – ιατρό κ. Αναστασία Νικητίδου, τους συναδέλφους της αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό να δίνουν κυριολεκτικά τον καλύτερο εαυτό τους στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, παρά τις ελλείψεις προσωπικού τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να καλύπτει ανάγκες των κατοίκων του Δήμου Τυρνάβου και τμήματος του πρώην Δήμου Ποταμιάς. Παράλληλα καλύπτει με όλες τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν και τις ανάγκες περίθαλψης του οικισμού των Ρομά. Ένας οικισμός με κυρίως παραπήγματα όπου κατοικούν πάνω από 3.000 κάτοικοι Έλληνες πολίτες και οι περισσότεροι δημότες Τυρνάβου.

Ήδη πριν ημέρες, με παρέμβαση του δημάρχου Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα μεταφέρθηκε στον προαύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου ένα ιατρικό κοντέινερ για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων του κορονοϊού, ώστε αυτά, αν υπάρξουν, να μην έρθουν σε επαφή με το υπόλοιπο κτίριο του Κ.Υ.Τ. και το προσωπικό. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπήρξε κανένα κρούσμα. Σημαντική και η συμβολή του δημοτικού συμβούλου Τυρνάβου και υπεύθυνου του Ακτινολογικού τμήματος κ. Βαγγέλη Ντέλλα, στον τομέα αυτό, αλλά και ευρύτερα με την ιδιότητά του ως δημοτικού συμβούλου.

ΟΙ ΡΟΜΑ

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλεται από τα στελέχη του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου, τους ιδιώτες ιατρούς, τη δημοτική αρχή Τυρνάβου, το Αστυνομικό Τμήμα και λόγω της αρχής του μήνα να μπορέσουν να δώσουν να καταλάβουν σε πολλούς πολίτες και ιδιαίτερα τους Ρομά να μην συνωστίζονται μπροστά από τράπεζες, ταχυδρομεία, δημαρχείο για τις συναλλαγές τους. Άλλωστε, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης, δεν υπάρχει κίνδυνος κάποιος να χάσει τα χρήματα που δικαιούται.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας έκανε έκκληση σε όλους τους συνδημότες να μην συνωστίζονται σε δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες. Επίσης με προγενέστερη ανακοίνωση από τον Δήμο Τυρνάβου αποφασίστηκε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» με επικεφαλής τη διευθύντριά του κ. Ελένη Χατζηζήση να ενισχυθεί περαιτέρω με στελέχωση με εργαζόμενους που υπηρετούν σε υπηρεσίες που είναι προσωρινά κλειστές.

Παράλληλα, οι υφιστάμενες υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής με επικεφαλής τη διευθύντρια κ. Θεολογία Κοκότη να επιτελούν την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης.

Στόχος να εξυπηρετηθεί κάθε δημότης που αδυνατεί ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθεί. Έτσι, ταυτόχρονα, θα επιτευχθεί και η αναγκαία πρόληψη από τη διασπορά και εξάπλωση του ιού.

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:

Τηλέφωνα Βοήθεια στο Σπίτι: 24923-50170-171, 24923-50323.

Τηλέφωνα Κέντρου Κοινότητας: 24923-50314-315.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass