Γιορτή λήξης για τα προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Αυγούστου

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2015 16:09

Με μια όμορφη και συγκινητική γιορτή, με πρωταγωνιστές τα παιδιά, ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα, τα προγράμματα που λειτούργησαν τον Αύγουστο, στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα από 120 παιδιά, απασχολήθηκαν δημιουργικά στα ΚΔΑΠ που λειτούργησαν, για πρώτη φορά φέτος, με πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων. Παρουσία γονέων και εκπαιδευτικών, αλλά και του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Δημ. Δεληγιάννη και υπηρεσιακών παραγόντων, παρουσιάστηκαν από τα παιδιά τραγούδια, ποιήματα, δρώμενα και παιγνίδια.

Εκδηλη ήταν και η ικανοποίηση των γονέων για την πρωτοβουλία του Δήμου να λειτουργήσει τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης κατά τον μήνα Αύγουστο, ενώ ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης, στο σύντομο χαιρετισμό του αφού εξέφρασε τη συγκίνησή του για το περιεχόμενο της γιορτής που παρουσίασαν τα παιδιά, υπογράμμισε ότι η πρωτοβουλία για την λειτουργία προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης κατά τον μήνα Αύγουστο, θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο την επόμενη χρονιά, αφού είναι προφανές ότι το πρόγραμμα καλύπτει ουσιαστικές και σημαντικές ανάγκες οικογενειών της Λάρισας.

Παράλληλα, με αφορμή και τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανάληψη καθηκόντων της δημοτικής αρχής, επεσήμανε ότι αποτέλεσε προτεραιότητα η ενίσχυση της Κοινωνικής πολιτικής που μπορεί να ασκήσει ο Δήμος, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα και η κοινωνία μας.

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος Λαρισαίων, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στις δομές του Δήμου, τον αντιδήμαρχο κ. Δεληγιάννη, τη διευθύντρια Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου και το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό για την οργάνωση και άψογη λειτουργία των προγραμμάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1