«Στο Επιμελητήριο Λάρισας ο δήμαρχος Ελασσόνας»

Ν. ΓΑΤΣΑΣ: «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ»

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2020 15:01

Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτ. Γιαννακόπουλο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχαν πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ ΑΕ κ. Ελ. Φουρκιώτης.


Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε η ενίσχυση των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την αναστολή της επιχειρηματικής δραστηριότητας εξαιτίας της πανδημίας και αναλύθηκαν τα μέτρα στήριξης που έχει ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας.
Ο δήμαρχος Ελασσόνας ενημέρωσε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τη γενναία απόφαση του Δήμου Ελασσόνας να μειώσει τα δημοτικά τέλη κατά 60% για το σύνολο του έτους και όχι μόνο για την περίοδο της αναστολής. «Σημαντική είναι επίσης η μείωση που θα λάβουν οι εργαζόμενοι στις πληγείσες επιχειρήσεις, οι οποίοι θα έχουν μία μείωση της τάξης του 60% στα δημοτικά τέλη της κύριας κατοικίας τους για το σύνολο του έτους», τόνισε ο κ. Γάτσας.
Ο κ. Γιαννακόπουλος συνεχάρη τον Δήμο Ελασσόνας για την απόφαση ελάφρυνσης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων και πρότεινε η δέσμη μέτρων να κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου που εδρεύουν στον Δήμο Ελασσόνας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα που συνδέονται με την επιχειρηματικότητα στην περιοχή της Ελασσόνας, την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων με τη συμμετοχή σε εκθέσεις ανά την Ευρώπη και τον κόσμο, την αξιοποίηση του ονόματος του Ολύμπου, τις ευκαιρίες ενεργειακού συμψηφισμού, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τη συνεργασία του Δήμου με το Επιμελητήριο για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχής.
Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνάντηση και δήλωσε ότι η συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας είναι διαρκής και σταθερή, με εκατέρωθεν οφέλη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημ. Παπαλέξης, η γ. γραμματέας κ. Καλλ. Τζήκα, ο οικονομικός επόπτης κ. Δημ. Οικονόμου και η ειδική σύμβουλος του δημάρχου Ελασσόνας κ. Αικ. Ρόκκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1