Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στη Λάρισα

ΔΕΚΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΧΘΕΣ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2020 16:00

Δύο νέα κρούσματα νοσούντων από κορονοϊό στον νομό Λάρισας ανακοίνωσε χθες το Συντονιστικό Κέντρο για τον Covid-19 της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το ένα περιστατικό προέρχεται από άλλη γεωγραφική περιοχή και προσήλθε στο Γ.Ν. Λάρισας μετά από συμπτωματολογία, ενώ το δεύτερο περιστατικό προέκυψε από ιχνηλάτηση.


Αναλυτικότερα, στο χθεσινό δελτίο ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid-19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας σημειώνεται πως «το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid-19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες.
Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.
Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκαν 5 νέα κρούσματα Covid-19. Και τα 5 κρούσματα αποτελούν επαφές παλαιότερου κρούσματος (04/09/2020) και εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο.
Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19. Ένα κρούσμα προέρχεται από άλλη γεωγραφική περιοχή και προσήλθε στο Γ.Ν. Λάρισας μετά από συμπτωματολογία ενώ ένα ακόμη αποτελεί επαφή κρούσματος και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο.
Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid-19. Και τα 3 κρούσματα προσήλθαν για εξέταση μετά από συμπτωματολογία, ένα στο Γ.Ν. Τρικάλων, ένα στο Π.Γ.Ν Λάρισας και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1