Κρούσματα σε Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Τυρνάβου

ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ *ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2020 15:48

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Σε απολύμανση των σχολικών κτιρίων του 1ου Νηπιαγωγείου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου προχώρησε ο Δήμος Τυρνάβου, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε μαθητή και καθηγητή αντίστοιχα. Τις εργασίες απολύμανσης, οι οποίες έγιναν με βάση τις κατευθυντήριες

οδηγίες του ΕΟΔΥ, με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα, επίβλεψε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χριστόφορος Κατσαρός, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Τυρνάβου, εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, επιμένοντας στην προτεραιότητα για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, προχώρησε άμεσα στην απολύμανση των χώρων στα δύο σχολεία του Τυρνάβου, όπου εμφανίστηκαν κρούσματα κορονοϊού.
Επιδεικνύοντας αίσθημα ευθύνης, πορευόμαστε με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο που είναι να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς. Η αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας αποτελεί μονόδρομο». Να σημειωθεί ότι για τα δύο κρούσματα κορονοϊού στα σχολεία του Τυρνάβου, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1