ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Στηθαία ασφαλείας σε επαρχιακούς δρόμους

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 30 Νοε 2020 21:30

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Σε έργα οδικής ασφάλειας προχώρησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Τεμπών αρμοδιότητάς της, όπου παρουσιάστηκαν προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα, έγιναν παρεμβάσεις σε επαρχιακούς δρόμους στις περιοχές Ραψάνης, Καλλιπεύκης, Αμπελακίων, Σπηλιάς και Μεσαγγάλων.


Μιλώντας στην «ΕτΔ» ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης τόνισε:
«Σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό βελτιώνουμε την ασφάλεια και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού, ο Δήμος Τεμπών και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζουν, καθώς οι ανάγκες των πολιτών είναι προτεραιότητα.
Η αντικατάσταση και τοποθέτηση νέων στηθαίων στο επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Τεμπών αποτελεί σημαντικό και απαραίτητο παράγοντα της οδικής ασφάλειας. Με σχέδιο και προγραμματισμό οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισήμαναν την ανάγκη αντικατάστασης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας σε επικίνδυνα σημεία. Μέλημά μας η βελτίωση του οδικού άξονα, αποδίδοντας ένα σύγχρονο και ασφαλές δίκτυο στους πολίτες και στους επισκέπτες της περιοχής μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης. Σημαντική η συμβολή στην όλη διαδικασία και του αρμόδιου αντιδημάρχου του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργου Νικολάου.

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1