Στοχευμένες παρεμβάσεις προωθεί η ΔΕΥΑ Κιλελέρ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2021 16:39

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΕΥΑ Κιλελέρ, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της επιχείρησης Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο γενικός διευθυντής Γιάννης Παπακανάκης και οι χωρικοί αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ, Γιάννης Κουκούτσης, Γιάννης Μπακαλόπουλος και Αχιλλέας Χατζούλης. 

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε διεξοδικά τους χωρικούς Αντιδημάρχους σχετικά με τις δράσεις και τα σχέδια της επιχείρησης. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε αναλυτικά στο ετήσιο πρόγραμμα δράσεων της δημοτικής επιχείρησης για κάθε δημοτική ενότητα, κατέγραψε τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και αυτά που έχουν ήδη κατατεθεί σε διάφορους φορείς για χρηματοδότηση, ενώ ανέπτυξε ενδελεχώς και τον μεσο-μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της ΔΕΥΑΚ για μελέτες και έργα που στόχο έχουν την αδιάλειπτη παροχή πόσιμου, καθαρού και υγιεινού νερού στους καταναλωτές της.
Με τη σειρά του ο Γενικός Διευθυντής αναφέρθηκε πρωτίστως στην καθημερινή δράση της υπηρεσίας της ΔΕΥΑΚ επισημαίνοντας τη μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία του με τους κατά τόπους Αντιδημάρχους. Δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της καθημερινής επικοινωνίας και ενημέρωσης, η οποία αφορά στις παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΚ στις Δημοτικές Ενότητες με σκοπό την αμεσότερη απόκριση σε θέματα σχετικά με την επιχείρηση και τελικά την παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών προς τους καταναλωτές. Από την πλευρά τους οι παρευρισκόμενοι Αντιδήμαρχοι, αφού ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο για την πρόσκληση που τους απηύθυνε, αλλά και για τη σφαιρική ενημέρωση που τους έκανε σχετικά με τα θέματα της επιχείρησης, τόνισαν ιδιαίτερα την άψογη συνεργασία τους, σε καθημερινή βάση, με την υπηρεσία.
Όσον αφορά το αναπτυξιακό σχεδιασμό της ΔΕΥΑΚ πρότειναν στοχευμένες παρεμβάσεις και διεμήνυσαν στον Αχιλλέα Βαρδακούλη ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν επαφές με τους Προέδρους και τα Συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων για την ενημέρωσή τους και τη διερεύνηση ειδικών θεμάτων που τους απασχολούν και αφορούν στη ΔΕΥΑ Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΤΑΜΕΙΟ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1