Ζητά σύσκεψη για τον κόμβο Πυργετού

Δεν μπορεί η λύση να είναι άσπρο ή μαύρο λέει ο Γ. Μανώλης και προτείνει καλόπιστη συζήτηση όλων των εμπλεκομένων

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2021 15:55

«Να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού, στην οποία θα συμμετέχουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι δήμαρχοι Τεμπών και Αγιάς, οι βουλευτές, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και η παραχωρησιούχος εταιρεία, ώστε να συζητηθεί το θέμα διεξοδικά και να βρεθεί λύση» προτείνει ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, με αφορμή το χθεσινό ρεπορτάζ της «Ε» και την αλληλογραφία που υπήρξε μεταξύ Υπουργείου Υποδομών και της Εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου».

Θέμα που ήρθε στη Βουλή, κατόπιν σχετικής επερώτησης του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» Κυρ. Βελόπουλου.
Αναλυτικότερα η δήλωση του δημάρχου Γ. Μανώλη έχει ως εξής: Για μία ακόμη φορά γινόμαστε στο «ίδιο έργο θεατές». Ρωτάει βουλευτής του κοινοβουλίου για το θέμα του γνωστού «σίριαλ» μετατροπής του ημικόμβου Ραψάνης σε ολοκληρωμένο κόμβο, απαντά το Υπουργείο και η παραχωρησιούχος εταιρεία. Αυτά τα γνωρίζουμε και τα έχουμε διαβάσει πάρα πολλές φορές, θεωρούμε ότι δεν προσφέρουν κάτι στο πρόβλημα, αλλά ούτε δίνεται η επιθυμητή και προσδοκώμενη λύση. Πρέπει επιτέλους και αυτό είναι πρόταση της δημοτικής αρχής Τεμπών, να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού, όπου θα συμμετέχουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι δήμαρχοι Τεμπών και Αγιάς, οι βουλευτές, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και η παραχωρησιούχος εταιρεία. Να συζητηθεί το θέμα διεξοδικά και να βρεθεί λύση, δεν μπορεί η λύση να είναι άσπρο ή μαύρο, με τη συζήτηση θεωρούμε ότι θα βρεθεί η κοινή συνισταμένη, για το καλό της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας. Με έγγραφες ερωτήσεις, επερωτήσεις και απαντήσεις δεν λύνονται τα προβλήματα.
Με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με συζήτηση όλων των ενδιαφερομένων, βρέθηκε λύση μετακίνησης δωρεάν από τις σήραγγες της ΠΑΘΕ των κατοίκων του Δήμου Τεμπών το χρονικό διάστημα που ήταν κλειστή, για επισκευή, η γέφυρα Πηνειού στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass