ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ

Ατέλειωτες οι προσφορές...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ BOSCH, SIEMENS, PITSOS ΚΑΙ NEFF ΕΩΣ 30% ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΣ 600 ΕΥΡΩ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ!

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2021 18:30

Οι προσφορές στην Electronet Β.Κ. Καζάνα δεν τελειώνουν ποτέ! Το δικό μας κατάστημα για άλλη μια φορά γίνεται νούμερο 1 προορισμός, με τις μεγάλες προσφορές σε μεγάλες εταιρείες! Έτσι μόνο για λίγες μέρες όλες οι συσκευές BOSCH, SIEMENS, PITSOS, NEFF, διατίθενται έως και 30% φθηνότερα και με κέρδος έως 600 ευρώ σε δωροεπιταγή!


Πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κουζίνες, σκούπες, πρεσσοσυστήματα και όλες οι μικροσυσκευές των μεγαλύτερων εταιρειών, είναι όλα ετοιμοπαράδοτα και συνθέτουν την πληρέστερη γκάμα συσκευών που θα καλύψουν κάθε απαίτηση. Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν την πιο ενημερωμένη έκθεση εντοιχιζόμενων και ελεύθερων συσκευών, να τα δουν όλα από κοντά, να συζητήσουν με τους πωλητές τις ανάγκες τους και να αποκτήσουν τις συσκευές που θέλουν όχι μόνο στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής αλλά και έως 30% φθηνότερα. Επιλέξτε προϊόντα των BOSCH, SIEMENS, PITSOS, NEFF και συνδυάστε τη σύγχρονη τεχνολογία με τις τιμές, τις μεγάλες προσφορές έως 30% και το κέρδος έως 600 ευρώ. Το κατάστημα Electronet Β. Κ. Καζάνα βρίσκεται επί της Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass