Βασ. Κόκκαλης: Χρονίζουν οι αποζημιώσεις σε παγετόπληκτους του Δαμασίου Τυρνάβου

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2022 15:07

«Είναι επιεικώς κοροϊδία και εμπαιγμός για τους αμπελοκαλλιεργητές του Δήμου Τυρνάβου η συνεχής μετάθεση της ημερομηνίας καταβολής των αποζημιώσεων, για τις ζημίες που υπέστησαν οι καλλιέργειες από τον παγετό του Μαρτίου 2021». Αυτό αναφέρει ο

βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασ. Κόκκαλης και προσθέτει: «Στην περιοχή οι αγρότες δυστυχώς ήρθαν αντιμέτωποι στα αμπέλια τους με τρεις παγετούς κατά τη διάρκεια της άνοιξης και δύο χαλαζοπτώσεις τον περασμένο Ιούνιο, γεγονός που δεν βρήκε καθόλου έτοιμο τον μηχανισμό καταγραφής και σύνταξης των πορισμάτων, με συνέπεια οι δικαιούχοι αγρότες να αναμένουν ένα χρόνο μετά ακόμη τις αποζημιώσεις τους. Διανύοντας το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου οι παγετόπληκτοι αμπελοκαλλιεργητές που αντιστοιχούν σε 15.000 στρέμματα αμπελοκαλλιέργειας που καλλιεργούνται στον αμπελώνα του Δαμασίου, ανέμεναν, σύμφωνα με τη ρητή δέσμευση του Υπουργείου να λάβουν τα χρήματα από τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές από τον παγετό της περασμένης άνοιξης, πλην όμως ουδέν είδαν και πάλι. Για την ακρίβεια το μόνο που είδαν καλά και σε αφθονία είναι ο εμπαιγμός του επιτελικού κράτους, το οποίο τώρα τους υποσχέθηκε ότι η πληρωμή θα γίνει τον επόμενο μήνα. Ίδωμεν…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass