Αναφορά της Αννας Βαγενά για το ταμείο ανεργίας των εποχικών της ΕΛΒΑΚ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2022 15:08

Αναφορά προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατέθεσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Άννα Βαγενά, διαβιβάζοντας επιστολή διαμαρτυρίας του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών του Νομού Λάρισας, με θέμα: «Ταμείο

ανεργίας στους εποχικά εργαζόμενους στην κονσερβοποιία ΕΛΒΑΚ Α.Ε.». Με επιστολή τους, οι εκπρόσωποι του συνδικάτου εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, καθώς οι εργαζόμενοι αδυνατούν να λάβουν την αποζημίωση που δικαιούνται από το ταμείο ανεργίας, καθώς, λόγω του Covid-19 και των περιορισμών που ισχύουν εξ αυτού, η επιχείρηση έχασε την εποχικότητά της. Επίσης εκφράζουν την αγωνία τους για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι αυτοί, δεδομένων επιπλέον και των ακόμα πιο επιβαρυντικών αυξήσεων στις τιμές της ενέργειας, έτσι που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους, και ζητούν να εξεταστούν από την Πολιτεία τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, με τη δέουσα ευαισθησία. Η Άννα Βαγενά ζητά από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να εξετάσει τα αιτήματα του Συνδικάτου και να την ενημερώσει για τις σχετικές ενέργειες, στις οποίες προτίθεται να προβεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass