Λογαριασμός-ηλεκτροσόκ για τη ΔΕΥΑ Αγιάς!

ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΧΡΕΩΣΗ 210.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΡΤΙΟ, ΕΝΑΝΤΙ 45.000 ΚΑΙ 31.000 ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ! - ΜΟΝΟ Η ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ «ΓΡΑΦΕΙ» 127.000 - «ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΘΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ» ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ

Δημοσίευση: 15 Απρ 2022 12:04

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Αντιμέτωπη με υπέρμετρη επιβάρυνση του λειτουργικού της κόστους έρχεται πια η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Αγιάς μετά τον τελευταίο πολλαπλό λογαριασμό που έλαβε από τη ΔΕΗ για το σύνολο των αντλιοστασίων της και των βιολογικών της εγκαταστάσεων για τον μήνα Μάρτιο.
Τα χρήματα που καλείται να καταβάλει είναι πάρα πολλά, πέρα από κάθε λογική, και όπως τονίζει ο διευθυντής της, κ. Μπουζούκης Αλέξης, «η κατάσταση είναι τραγική.


Ενώ τον Μάρτιο του 2020 και του 2021 πληρώσαμε 31.079 ευρώ και 45.764,15 ευρώ αντίστοιχα, η συνολική χρέωση του Μαρτίου του 2022 ανέρχεται στο ποσό των 210.031 ευρώ με ρήτρα αναπροσαρμογής 127.248,13 ευρώ. Μία αύξηση 676% σε σχέση με το 2020 και 459% σε σχέση με το 2021».
«Οι λογαριασμοί αυτοί είναι εξωπραγματικοί» υπογραμμίζει ο κ. Μπουζούκης «και καμία ΔΕΥΑ στη χώρα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις υπέρογκες αυξήσεις της ενέργειας.
Σε ερώτησή μας αν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού απάντησε: «Δεν προτιθέμεθα να μετακυλίσουμε το επιπλέον κόστος σε καμία περίπτωση στους καταναλωτές. Ο κίνδυνος βέβαια είναι ορατός, καθώς η ΔΕΗ μπορεί να διακόψει την ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων και να μείνει από νερό η μισή τουλάχιστον χώρα. Η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης ανέδειξε το θέμα, ζήτησε την αρωγή της Πολιτείας και αναμένουμε τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας».

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass