Συγκέντρωση τροφίμων για άπορους

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

Δημοσίευση: 23 Νοε 2022 10:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Νοε 2022 12:32

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων συγκεντρώνει τρόφιμα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Σε μια δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω των

συνεπειών του κορονοϊού, καθώς και της ενεργειακής κρίσης του τελευταίου διαστήματος ο αριθμός των οικογενειών που στηρίζεται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο αυξάνεται συνεχώς. Καλούμε πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις να συνεισφέρουν με τρόφιμα όπως: ελαιόλαδο (1 lt), ζάχαρη, αλεύρι, μακαρόνια, γάλα ΝΟΥΝΟΥ και γενικότερα προϊόντα μακράς διαρκείας, με σκοπό να ενισχύσουμε το χριστουγεννιάτικο πακέτο των δικαιούχων της Δομής το οποίο θα διανεμηθεί από τις 15 έως τις 20 Δεκεμβρίου. Έτσι ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην αξιοπρεπέστερη διαβίωση των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και να τους στηρίξουμε ιδιαίτερα τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων. Η συγκέντρωση των προϊόντων γίνεται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς) και στο τηλέφωνο: 2410-255.876.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μία από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1