Στο επίκεντρο η καινοτομία στη Λάρισα

ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΙΝΔΩΝ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 15:21

Καινοτομία, τεχνολογία, αλλά και τεχνογνωσία για τη δημιουργία και λειτουργία Πάρκων Καινοτομίας βρέθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων, στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Λαρισαίων, κ. Θανάση Μαμάκου, με τους επικεφαλής του «JOIST» και την ομάδα «VJOIST», των Ινδών εταίρων του λαρισαϊκού πάρκου καινοτομίας.

Η ομάδα των Ινδών εταίρων του «JOIST» βρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου να εκπαιδευτεί και να σχεδιάσει την επέκταση του «JOIST», μέσα από τη δημιουργία Πάρκων Καινοτομίας στην ασιατική χώρα.
Να σημειωθεί ότι τα μέλη της ομάδας «VJOIST» δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στους τομείς υποδομών, τεχνολογίας, ανάπτυξης ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων κ.ά. Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων συζητήθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης συνεργειών και συνεργασίας, καθώς και ανταλλαγής τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών.
«Η ανάπτυξη συνεργειών και συνεργασιών, ιδίως με εταίρους που επενδύουν στην εξωστρέφεια και εξάγουν καινοτομία, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας για την καθιέρωση της Λάρισας ως μια πόλη σύγχρονη, έξυπνη, καινοτόμο και εξωστρεφή. Ως νέα Δημοτική Αρχή, υλοποιούμε βήμα-βήμα αυτόν τον σχεδιασμό μας», σημειώνει ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος.
Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων μετείχαν οι κ.κ. Sam Dewan, Strategic Advisor του VJOIST, Director της Shambhavi Group και Managing Partner της Shambhavi Edu & της Shambhavi Enterprises, Clavel Chris, CEO της Baccana Digital Consulting & της Monac Obor και σύμβουλος της Conseillers du Commerce Extérieur de la France – Monaco, Das Rishita, Chief Operating Officer του VJOIST, Shukla Gopal, Strategic Advisor του VJOIST, CEO του Indian Institute of Technology Bombay και Chairman-Education West India Council του Indo-American Chamber of Commerce,  Chandrashekar Rajesh, Director του VJOIST και πρόεδρος της Panorama Music και ιδρυτής της Melius Integrated, Vemuri Sriram Pavan Kumar, Finance Advisor του VJOIST, Vemuri Trinadh Kiran, Finance Advisor του VJOIST, Τάσος Βασιλειάδης, πρόεδρος του Πάρκου Καινοτομίας «JOIST», Αντώνης Κυρίτσης, Chief Administrative Officer και Αντώνης Μόρας, ο αρχιτέκτονας του Πάρκου Καινοτομίας «JOIST».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass