Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 8:16

Συνέλευση Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών
Συνέλευση οργανώνει το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών (Παράρτημα Λάρισας) την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 11:00 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει τα εξής: «Με την ορμή της επιτυχίας της απεργίας στις 28/2, συνεχίζουμε, συζητάμε, σχεδιάζουμε και οργανώνουμε την απεργιακή απάντησή μας στις 17 Απρίλη.
Απέναντι στα κέρδη τους προτάσσουμε τις ζωές μας. Απεργούμε ξανά για τις ζωές μας, διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα πραγματικής ανακούφισης που θα προστατεύουν το εργατικό-λαϊκό εισόδημα».


Ημερίδα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
«Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μέσα από το πρίσμα του Διεθνούς Δικαίου. Η ελληνική απάντηση στη Γαλάζια Πατρίδα» είναι το θέμα της ημερίδας που οργανώνουν το Σάββατο 6 Απριλίου, στις18:00, στον 2ο όροφο του Μύλου του Παππά (οδός Γεωργιάδου 53), η «Καλλίπολιν» ΑΜΚΕ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.
Η ημερίδα θα είναι ανοιχτή στο κοινό και ομιλητές θα είναι ο κ. υποναύαρχος (ε.α.) Δημήτριος Ν. Τσαϊλάς, αναλυτής Άμυνας - Διπλωματίας και Ασφάλειας, και ο κ. Νικόλαος Παούνης, διδάκτορας Διεθνών Σχέσεων και Διεθνούς Δικαίου


Εκδρομή στη Μονή Αγίου Νικόδημου στον Πυργετό
Μετάβαση στην Ιερά Μονή Αγίου Νικόδημου, στον Πυργετό, οργανώνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Λάρισας, την Παρασκευή 5 Απριλίου, για την παρακολούθηση των χαιρετισμών. Θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 5.30 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνα.
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες να συμμετάσχουν, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο μέλος του Συλλόγου, κ. Φανούριο Γεωργούλη, στο 6975-659.451.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass