Ψήφισαν ...θάλασσα

*«Βούλιαξαν» από κόσμο τα παράλια των Δήμων Αγιάς και Τεμπών *Μειωμένο το ενδιαφέρον για τις εκλογές

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2024 14:00

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Μέσα σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκαν στην Αγιά οι ευρωεκλογές, με την παράσταση να κλέβουν, όπως ήταν φυσικό, οι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι πρωτοτύπησαν και ξεχώρισαν σε πανελλαδικό επίπεδο επιλέγοντας να βγάλουν αυτήν την ημέρα τα τρακτέρ τους στους δρόμους, τόσο της κωμόπολης, όσο και της Μελιβοίας, διαμαρτυρόμενοι για αιτήματα που η κυβέρνηση αρνείται να τα κάνει δεκτά, αλλά και για την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρώπης, από την οποία δεν είναι ικανοποιημένοι.

Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία, ολοφάνερη ήταν η μειωμένη προσέλευση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πολλοί θέλησαν να εκφράσουν την απαξίωσή τους προς πολιτικές που θεωρούν ότι συστηματικά τα τελευταία χρόνια δεν δίνουν λύσεις στις ανάγκες της μικρομεσαίας ευρωπαϊκής τάξης.
Ο αγροτικός κόσμος της περιοχής έδειξε να προτιμά τις αγροτικές εργασίες, μια και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η συγκομιδή των κερασιών και το αραίωμα των μήλων, ενώ χιλιάδες ήταν αυτοί, από όλον τον νομό και γενικότερα τη Θεσσαλία, που προτίμησαν (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρωτίστως δεν ψήφισαν) να επισκεφθούν τα παράλια των Δήμων Αγιάς και Τεμπών και να απολαύσουν την υπέροχη θάλασσα, παίρνοντας δυνάμεις για τη δύσκολη θερμοκρασιακά εβδομάδα που έρχεται.
Οι παραλίες από Ρακοπόταμο ως Μεσάγγαλα θύμισαν Κυριακή Ιουλίου, τα καταστήματα έσφυζαν από ζωή, ενώ η κίνηση στην επιστροφή προς Λάρισα πραγματικά ήταν πάρα πολύ μεγάλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass