Ξεκινούν οι συζητήσεις για νέες συμβάσεις εργασίας στις τράπεζες

ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΤΟΕ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2018 15:53

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο προεδρείο της ΟΤΟΕ, το οποίο δρομολόγησε αμέσως την έναρξη των διαδικασιών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τη συμφωνία και την υπογραφή νέας κλαδικής σύμβασης εργασίας με τις τράπεζες.
Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ, που εκλέχτηκε από το Γενικό Συμβούλιο στις 10 Δεκεμβρίου, εξέλεξε στην πρώτη του συνεδρίαση μετά το 32ο Συνέδριο που διεξήχθη, στη συγκρότηση του προεδρείου των τραπεζοϋπαλλήλων, προκειμένου να «τρέξουν» τα πολλά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.


Συγκεκριμένα, το προεδρείο της ΟΤΟΕ έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Κούκος Σταύρος
Γεν. Γραμματέας: Μυλωνόπουλος Αχιλλέας
Αντιπρόεδρος: Σαξώνης Σωτήρης
Αν. Γεν. Γραμματέας: Δημακάκος Φωκίων
Ταμίας: Καλλίρης Ανδρέας
Αν. Ταμίας: Σιδεράτος Γιάννης
Μέλη: Βογιατζοπούλου Βάσω, Αδαμόπουλος Παναγιώτης, Νάκος Βάιος, Γκιάτης Τάσος, Φίλη Ηρώ, Δικαιοφύλαξ Κωνσταντίνος, Ντότσικας Φώτης, Γοίλιας Ισίδωρος, Χαλιού Έφη.
Κλείνοντας τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ αναφέρθηκε στην κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η οικονομία της χώρας και η ελληνική κοινωνία και επισήμανε ότι ο κλάδος οφείλει και πρέπει να είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θα προκύψουν και να υπερασπιστεί τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των τραπεζοϋπαλλήλων.
Τόνισε, ακόμα, την ανάγκη άμεσης προετοιμασίας της ΟΤΟΕ για τη διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το περιεχόμενο της οποίας θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ αύριο Τετάρτη 19/12/2018 και το Γενικό Συμβούλιο την αμέσως επόμενη ημέρα 20/12/2018 προκειμένου να πάρουν αποφάσεις.
Ενόψει αυτών των εξελίξεων η ΟΤΟΕ με αφετηρία το 32ο Συνέδριό της και μετά την εκλογή των οργάνων του κλάδου (Γενικού Συμβουλίου και Εκτελεστικής Γραμματείας) και την εκλογή του νέου Προεδρείου, προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα και καλεί τους Συλλόγους – Μέλη της αλλά και τους εργαζόμενους στις Τράπεζες να βρίσκονται σε ετοιμότητα παρέμβασης και δράσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass