Θεσσαλικές επιχειρήσεις στη διεθνή έκθεση της Σαγκάης

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2019 15:08

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Λάρισας στηρίζουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση “China International Import Expo 2019 (CIIE)” που διοργανώνεται από τις 5 έως και τις 10 Νοεμβρίου στη Σαγκάη της Κίνας.

Σημειώνεται πως η Ελλάδα συμμετέχει στην έκθεση ως τιμώμενη χώρα ενώ ο Οργανισμός Enterprise Greece έχε αναλάβει τη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής, το σλόγκαν της οποίας είναι «Α culture to share» και η οποία περιλαμβάνει επιπλέον του περιπτέρου και μια σειρά επιχειρηματικών και όχι μόνο εκδηλώσεων. Ταυτόχρονα, ο Enterprise Greece σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τη ΓΓ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας διοργάνωσαν στο περιθώριο της έκθεσης, συναντήσεις B2B μεταξύ Ελληνικών και Κινεζικών επιχειρήσεων, ενώ πραγματοποιήθηκε και Business Forum την περασμένη Δευτέρα με την συμμετοχή του Έλληνα πρωθυπουργού.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσωπήθηκε από τον περιφερειακό σύμβουλο Απ. Μπίλλη και το Επιμελητήριο Λάρισας από τον πρόεδρο Σωτ. Γιαννακόπουλο. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν είναι οι "INTERCOMM FOODS" , Κατσαρός αποστάγματα, Κτήμα Ντούγκου, Όλυμπος Γαλακτοβιομηχανία, Αφοί Tάχα, Mediterranean Escargots και Hippocratic Essentials.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1