Διαδικτυακό εργαστήρι από τον ΣΘΕΒ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2023 8:20

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, με την υποστήριξη της ΕΥ Ελλάδος, διοργανώνουν διαδικτυακό workshop με θέμα: «Αγροδιατροφή: Προκλήσεις & Τάσεις. Η Καινοτομία ως προϋπόθεση για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών αγροδιατροφικών προϊόντων και εξαγωγών» τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, ώρες 13:00 – 14:30 μέσω της πλατφόρμας zoom.


Η αγροδιατροφή αποτελεί παραδοσιακά έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της Ελληνικής οικονομίας με σημαντική συνεισφορά στο ΑΕΠ και στην απασχόληση. Προκειμένου τα ελληνικά προϊόντα να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των αγορών, ο αγροδιατροφικός τομέας πρέπει να μετασχηματιστεί στο σύνολό του ώστε να δημιουργήσει συνθήκες ικανές για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Πολύτιμος σύμμαχος προς αυτή την κατεύθυνση είναι η καινοτομία και ο βαθμός στον οποίο θα μπορέσει ο αγροδιατροφικός τομέας να την ενσωματώσει.
Στόχος του διαδικτυακού workshop είναι οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η αγροδιατροφή στην Ελλάδα καθώς και για τις απαραίτητες προϋποθέσεις και εργαλεία για τη σύνδεση της καινοτομίας με την αγροδιατροφή με σκοπό την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών προϊόντων.
Επιπλέον, να πληροφορηθούν για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης για έρευνα και καινοτομία, αλλά και να παρουσιαστούν καλές πρακτικές εταιρειών όπου οι εκπρόσωποί τους θα μεταφέρουν την εμπειρία τους προκειμένου να δημιουργούνται προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.
H συμμετοχή στο workshop είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδιος κ. Χρήστος Τσιτόπουλος, τηλ. 2410-555.507, e-mail: sthev@sthev.gr).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
PROCREDIT BANK
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1