ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Mentoring για γυναίκες επιχειρηματίες

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 11:40

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώθηκε ότι «στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του δωρεάν τετράμηνου προγράμματος  mentoring για γυναίκες επιχειρηματίες – μέλη  του Επιμελητηρίου και της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Φορέα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης του προγράμματος στις συμμετέχουσες.

Παράλληλα, διεξήχθη το βιωματικό εργαστήριο «Διαχείριση Συγκρούσεων» με τον Ευάγγελο Σιδέρη, Life and Business Coach,  στο οποίο οι συμμετέχουσες εκπαιδεύτηκαν σε τρόπους να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις συγκρούσεις και να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που αυτές παρουσιάζουν, μέσα από μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εισήγηση, πρακτικά tips και ασκήσεις.
To πρόγραμμα προσέφερε το Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου, με φορέα υλοποίησης το Ινστιτούτο Πρόληψης και Ανάπτυξης –  IPD  και διήρκησε  από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο 2023.
Μετά το τέλος του workshop  ακολούθησε παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου  PAPA (Promoting work-life balance to professional male parents or single parents and carers) που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το πρόγραμμα Erasmus+ με συντονιστή το IPD, στο πλαίσιο του οποίου συνδιοργανώθηκε με το Επιμελητήριο Λάρισας και την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου τον περασμένο Ιούλιο δωρεάν δράση ενδυνάμωσης και ευεξίας για άνδρες γονείς.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης,  οι συμμετέχοντες ενημερωθήκαν για τεχνικές εξισορρόπησης οικογενειακής – επαγγελματικής ζωής και είχαν την ευκαιρία να μεταφορτώσουν τον δωρεάν Οδηγό – Εργαλειοθήκη του έργου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass