Εντυπωσίασε το 7ο Road Party

ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2018 15:12

Πλήθος κόσμου και φέτος στο 7ο Road Party στην Ελάτεια του Δήμου Τεμπών. Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή με κέφι και διάθεση για διασκέδαση.

Σε ένα πανέμορφο χώρο που δημιούργησε η νεολαία του χωριού σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο στην είσοδο της Ελάτειας, η μουσική των DJ κράτησε τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με κεντρικό συντονιστή τον πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Ελάτειας και αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρο Ζάρρα.

Στη νεανική αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος, οι αντιδήμαρχοι κ. Αστέριος Σαΐτης, Ιωάννης Αργυρίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, Χρήστος Τσούγιας , Χρήστος Τσάτσαρης, Κώστας Νταφούλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελακίων κ. Αναστασία Σερέτη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου κ. Δημήτρης Σούλτης , ο πρόεδρος παλαιμάχων του Δήμου Τεμπών και μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Ρούπας, ο πρόεδρος της «Θύελλας» κ.Ιωάννης Σολωμός, το μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Στέλλα Κωσταρέλου , κ.α.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1