Στα ιστορικά Αμπελάκια τα χορευτικά από Κροατία και Σερβία

Στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Μακρυχωρίου

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2019 16:10

Για 4η χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Μακρυχωρίου διοργανώνει το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Τη φετινή χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Μακρυχωρίου έχει προσκαλέσει χώρες όπως είναι η Κροατία και η Σερβία.

Στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών έγινε παρουσίαση στα ιστορικά Αμπελάκια, εκεί ταξίδεψαν οι χορευτές από Κροατία και Σερβία καλεσμένοι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελακίων.

Τα ξένα χορευτικά έφτασαν από νωρίς το απόγευμα στα ιστορικά Αμπελάκια όπου πραγματοποίησαν επίσκεψη στο αρχοντικό του Γεωργίου Σβαρτς, επίσης ξεναγήθηκαν στο χωριό, στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση στο θεατράκι του χωριού.

Στην εκδήλωση εκτός από τα χορευτικά από τις φιλοξενούμενες χώρες συμμετείχαν το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου και το χορευτικό τμήμα της Μανιάρειου Σχολής Αμπελακίων.

Την ξενάγηση των χορευτών καθώς και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελακίων κ. Αναστασία Σερέτη.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο ιερέας του χωριού π. Βασίλειος, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Τσεργάς, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελακίων κ. Σωτήρης Μιχαλάκης, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου κ. Πόπη Νάστου, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1