Ταξίδι στην Ανατολή με όχημα τα παραμύθια

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2019 16:02

Από το Διαχρονικό στην Ανατολή ένα… παραμύθι δρόμος. Μια υπέροχη βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χθες στον δροσερό κήπο του Διαχρονικού Μουσείου με τίτλο «Ταξίδι στην Ανατολή», που είχε αναφορές -και- στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Οι παρευρεθέντες έκαναν ένα μουσικό ταξίδι με οδηγό στη βραδιά την παραμυθού και ερμηνεύτρια Χριστίνα Βράκα που διηγήθηκε λαϊκά παραμύθια από τη Σμύρνη, την Περσία, την Ινδία, την Ιαπωνία και αλλού και τραγούδησε τραγούδια της Ανατολής, ενώ ο Αλέξανδρος Κωνσταντίνου τη συνόδευσε μουσικά παίζοντας κανονάκι. Νωρίτερα η παιδική χορωδία και η παιδική χορευτική ομάδα της Ιστορικής-Λαογραφικής Ένωσης «Αλησμόνητες Πατρίδες» τραγούδησε και χόρεψε αντίστοιχα, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας έκανε μια φωτογραφική παρουσίαση των γεγονότων της Μικρασιατικής καταστροφής. Τη βραδιά έντυσε μουσικά η μαθητική ορχήστρα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ιστορική-Λαογραφική Ένωση Λάρισας «Αλησμόνητες Πατρίδες» σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και την 4η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας διοργάνωσαν τη μουσική παράσταση «Ταξίδι στην Ανατολή», με αναφορές στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass