Οι Λαρισαίοι γνωρίστηκαν με το έργο των νέων χαρακτών

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2019 20:17

Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα η περιοδική έκθεση «Νέοι Χαράκτες 2018-2019». Η έκθεση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Λουκίας Μαγγιώρου (συζύγου του χαράκτη Τάσσου)

πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α. Τάσσος, ενώ θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020. Ο σκοπός της Εταιρείας είναι η στήριξη νέων καλλιτεχνών, και μια τέτοια έκθεση είναι ένας τρόπος γνωριμίας του κοινού με το έργο των χαρακτών, έκθεση που διοργανώνεται ανά τριετία και περιοδεύει σε πόλεις της Ελλάδος. Στην έκθεση συμμετέχουν οι χαράκτες: Χρήστος Αγγελόπουλος, Μαρία Αντρέου, Φώτης Βάρθης, Αλέξανδρος Βέργης, Χριστιάνα Γεωργίου, Σάββας Θεοφάνους, Γεωργία Κόντου, Σοφία Λιβανού, Παρασκευή Παπαδημητρίου, Ευριπίδης Παπαδοπετράκης, Γιώργος Παφίτης, Μιλτιάδης Πεταλάς, Νικόλαος Ροτσίδης, Γιάννης Σωτηρίου, Δώρα Τριανταφύλλου, Πανταζής Τσέλιος, Αγγελίνα Τσουμάνη, Βίβιαν Χαλκίδη, Αριστέα Χαρωνίτη. Καλλιτεχνική Επιτροπή Έκθεσης: Φιλάνθη Κουλάκου, Τάσα Χαροκόπου, Γεωργία Μάζη, Άρης Ραπίδης. Στο τέλος της εκδήλωσης μαθητές του τμήματος χαρακτικής ενηλίκων του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Πινακοθήκης δημιούργησαν τη δική τους ξυλογραφία. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Κυριακή 10 π.μ.-2 μ.μ., 6 μ.μ.-9 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass