Εντυπωσίασε η θεατρική ομάδα των δικηγόρων

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «Η ΨΕΥΤΡΑ ΤΟΥ ΖΑΝ ΚΟΚΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 10+1 ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» -ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 μ.μ.

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2020 20:25

Μία εξαιρετική παράσταση παρουσίασε η νεοσύστατη θεατρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου στον κατάμεστο χώρο του «Χορίαμβου». Εκεί οι δικηγόροι της Λάρισας στην πρώτη παράσταση της ομάδας, ανέδειξαν το

θεατρικό τους ταλέντο, παρουσιάζοντας ένα απολαυστικό αποτέλεσμα. Η σκηνοθέτης και συντονίστρια της ομάδας κ. Χριστίνα Βράκα δεν φοβήθηκε να καινοτομήσει «πειράζοντας» την «Ψεύτρα» του Κοκτώ και εισάγοντας στο θεατρικό 10 + 1 ιστορίες των πρωταγωνιστών, παρουσίασε την «Ψεύτρα του Ζαν Κοκτώ μέσα από 10+1 αληθινές ιστορίες».
Ευρηματικοί διάλογοι, σπιρτόζικος ρυθμός, αληθινή συγκίνηση, από ερασιτέχνες ηθοποιούς που παρήγαγαν επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η παράσταση θα παιχτεί και αύριο Τετάρτη στις 9 μ.μ. στον «Χορίαμβο». Παίζουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Μένια Γαργάλα, Φώτης Γιαννούλας, Νίκος Κολοκυθόπουλος, Κατερίνα Κούτσικου, Δώρα Λάμπρου, Κατερίνα Λόκα, Χρύσα Μούσιου, Δανάη Μπουροτζίκα, Ιωάννα Πολύζου, Κατερίνα Σταυροπούλου και Θανάσης Φυτιλής.
Διδασκαλία/Σκηνοθεσία: Χριστίνα Βράκα. Τηλέφωνο κρατήσεων 6909-846.224. Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass