«Χαρούκι: Μαρμελάδα από χιονισμένα ρόδα»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΤΩΝ OPERA CHAOTIQUE

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2021 12:10

Tο βιβλίο του με τίτλο «Χαρούκι: Μαρμελάδα από χιονισμένα ρόδα» (εκδόσεις Apopeira) θα παρουσιάσει αύριο Πέμπτη και ώρα 7 μ.μ., στον χώρο της Connectiva, ο Γιώργος Tenorman Τζουβάρας των Opera Chaotique. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο τενόρος-φιλόλογος Αστέριος Τσέτσιλας, η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Καρυδάκη, ο ηθοποιός Αθανάσιος Σαλιαμπούχος, η ζωγράφος-εικαστικός Δήμητρα Εξάρχου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο σκηνοθέτης Κώστας Λαμπρούλης.

Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και τη συντροφιά αγαπημένων φίλων του, μια παράξενη ιστορία αγάπης, με εναλλαγές μαγείας, ποίησης, φανταστικού και πραγματικότητας, σε μια κωμική γιορτή της διαφορετικότητας, με γλυκό σαρκασμό και χιούμορ, με ανατροπές και μυστήριο.
Ο Χαρούκι μιλάει μόνο ποιητικά και στο σχολείο οι συμμαθητές του τον κοροϊδεύουν λόγω της διαφορετικότητάς του. Ερωτεύεται τη Ματίλντα που ζει 12 χρόνια στο κρεβάτι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Ο ύπνος της έχει διπλό πρόσωπο, αυτό μιας γλυκιάς ονειρικής περιπέτειας και μιας κωμικής χροιάς... Μια ιστορία που μας καλεί να αναρωτηθούμε αν οφείλουμε να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για τη ζωή που μας δόθηκε ή όχι. Αν τα ρόδα είναι φρούτα, αν οι νίντζα είναι ρομαντικοί, αν θα ζήσουμε στην αληθινή Αθήνα, αν θα ταξιδέψουμε στο Παρίσι και στη Θεσσαλονίκη, αν θα διαπιστώσουμε πόσο σημαντική είναι η μαρμελάδα στον έρωτα, αν το φεγγάρι αυτοπραγματώνεται τρώγοντας ένα κρουασάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
EPIMELHTHRIO KAMPANIA MASTOS

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1