Ο Δημ. Μπουραντάς μιλάει στα Φάρσαλα

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2023 11:38

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
O Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων, το βιβλιοπωλείο «Πρότυπο» και οι εκδόσεις «Ψυχογιός» διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Θεμελιώδεις νοημοσύνες για επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή».


Ομιλητής θα είναι ο κ. Μπουραντάς Δημήτριος, συγγραφέας, πρύτανης του New York College, πρ. καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία, έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.
Ο κ. Μπουραντάς εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και ώρα 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων. Ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες και τους πολίτες σε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη, η οποία θα ενισχύσει την επαγγελματική και προσωπική μας εξέλιξη μέσα από μεθόδους και τεχνικές με στόχο τις επιτυχημένες επιλογές σε όλους τους τομείς στη ζωή μας.
Μετά τη διάλεξη θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα με τίτλο «ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ, Η ζωή είναι το άθροισμα των επιλογών μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass