Δερμοανάλυση στο ANIMUS Medical Aesthetics

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2020 15:05

To ANIMUS Medical Aesthetics σε συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία Universkin πραγματοποιούν τριήμερη ενημερωτική δράση δερμοανάλυσης, στο ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ANIMUS. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από αύριο Δευτέρα 13 έως την Τετάρτη15 Ιανουαρίου 2020, στον 4ο όροφο του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00.

Καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου η εξειδικευμένη συνεργάτης των Universkin στην Ελλάδα κα. Ελένη Αναστασοπούλου, σε συνεργασία με τους πλαστικούς χειρουργούς και τους δερματολόγους του ANIMUS Medical Aesthetics, θα διενεργούν δωρεάν δερμοαναλύσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους ειδικούς και να πραγματοποιήσουν ανάλυση των βαθύτερων στοιβάδων του προσώπου τους, μέσω ειδικής τεχνολογίας (Η δερμοανάλυση δεν αφορά δερματική διάγνωση). Η πρωτοποριακή προσέγγιση της Universkin δίνει τη δυνατότητα για πρώτη φορά στον γιατρό, μετά την κλινική αξιολόγηση του ασθενή, να δημιουργεί στο ιατρείο του την ενδεδειγμένη καλλυντική αγωγή. Με 19 ενεργά συστατικά, που το καθένα απαντά σε διαφορετικό πρόβλημα του δέρματος, ο γιατρός συνθέτει - παράγει μια απόλυτα εξατομικευμένη καλλυντική θεραπεία με συνδυαστικές λύσεις.

Η ενημέρωση και η δωρεάν δερμοανάλυση θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, με ένα τηλέφωνο στη γραμματεία του Πολυιατρείου Animus στο 2411 80 33 00, καθημερινά 09:00 π.μ. – 21:00 (εκτός Σαββατοκύριακου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

AYTOKINHTODROMOS AIGAIOY
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ΜΙΚΕΛ
Μείνε μαζί μας
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
CHIPITA
ASKLHPIEIO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1