«Δεν περισσεύει κανένας συμβασιούχος στο Γ.Ν. Λάρισας»

ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 14:11

«Κανένας συμβασιούχος εργαζόμενος δεν περισσεύει, να υπάρξει άμεση εργασιακή διασφάλιση των συμβασιούχων εργαζομένων στον τομέα της Καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας» ζητά με δήλωσή του ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Αναλυτικά τονίζει τα εξής: «Αντιμέτωποι με οριστική απόλυση μετά από παρατάσεις 3,5 χρόνων βρίσκονται οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στον τομέα της Καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου.
Παρόλο που οι εργαζόμενοι με Σ.Ο.Χ. στην Καθαριότητα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή από την περίοδο της πανδημίας, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες, η Κυβέρνηση, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, απαξιώνει την προσφορά τους και επιλέγει την απόλυσή τους.
Η επιλογή της Κυβέρνησης να παραχωρήσει και τη συγκεκριμένη Υπηρεσία σε ιδιώτη ανάδοχο, με αποδεδειγμένα υψηλότερο κόστος από το κόστος των συμβασιούχων εργαζομένων, αποδεικνύει ανενδοίαστα τις πραγματικές προτεραιότητές της, αλλά και τη μεροληπτική αντιμετώπιση των εργαζομένων.
Κανένας συμβασιούχος εργαζόμενος στον τομέα της Καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας δεν περισσεύει και είναι επιβεβλημένη η άμεση εργασιακή διασφάλισή τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass